frankdeboerpensioen.nl maakt gebruik van cookies.

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoelt voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Frank de Boer Pensioenconsultancy aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Frank de Boer Pensioenconsultancy of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Frank de Boer Pensioenconsultancy. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Frank de Boer Pensioenconsultancy.

Gebruikte bronnen
Voor het ontwerp en de opmaak van deze website zijn de volgende bronnen gebruikt:
Icons = http://www.freeiconsweb.com/

Ontwerp & realisatie: www.webbros.nl

Versie: oktober 2014

...

Contactinformatie

Frank de Boer Pensioensconsultancy

Adres Van Dedemlaan 45
  3871 TD Hoevelaken
telefoon 06-20924227
envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben lid van:

nopd